PuurFit Roermond

Home > Cases > PuurFit Roermond

One page website voor een sportschool

Wensen en mogelijkheden

PuurFit Roermond had reeds een website, maar er was dringend behoefte aan een modernisering. Het doel: een mooie website die goed laat zien wat de sportschool biedt, met de mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden voor de lessen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is er gekozen voor een zogenaamde one page website, waar alle informatie op één pagina onder elkaar staat.

Krachtig platform

Voor deze websites hebben we gebruik gemaakt van een snel en (uiteraard) responsief WordPress thema’s – zo ziet de website er op alle apparaten mooi uit en heb je als website-eigenaar een gebruiksvriendelijk platform om eventuele verandering door te voeren zoals wanneer lestijden of prijzen wijzigen.

Inhoud en design

Om de inhoud van de website te kunnen bepalen hebben we samen bekeken op welke manieren PuurFit Roermond zich het beste kan laten zien. Bij deze sportclub gaat het namelijk niet alleen om beweging, maar ook om gezonde voeding en mentaal welzijn. Het is een gezellige club waar de leeftijd enorm varieert, je voelt je er al snel thuis – allemaal dingen die we goed in beeld wilden laten komen. Met behulp van goede foto’s krijgt de bezoeker een goede beeldvorming van ‘het gevoel’ op de sportclub. Het bestaande logo met zijn groene vink hebben we vervolgens gebruikt als accentkleur zodat er een consistente stijl ontstaat.

Van bezoekers klanten maken

Door enkele aanmeldformulieren te plaatsen wordt de bezoeker gemotiveerd om zich aan te melden voor de sportlessen. Middels een automatisch mailsysteem krijgt de persoon een welkomstmail met meer informatie.

Resultaat

Met behulp van de mooie foto’s die zij al hadden, en met door ons geschreven teksten is dit niet alleen een erg mooie website geworden, maar was deze website na korte tijd op pagina 1 vindbaar op enkele van de belangrijkste zoektermen voor dit bedrijf.

Neem contact op

Wil jij ook een professionele website laten maken?