Slowing Down

Home > Cases > Slowing Down

Een prachtige blog laten maken: het verhaal van Slowing Down

Toen Myrthe het idee kreeg om een blog te starten over haar zoektocht naar bewuster leven, wist ze dat een uitstekende online aanwezigheid essentieel zou zijn voor het delen van haar verhaal. Ze wilde een platform creëren waar ze haar ervaringen, inzichten en aanbevelingen kon delen. Bovendien moest de website haar persoonlijke merk en de warme, aardse kleuren die ze in haar posts gebruikt weerspiegelen. Dat is waar SiteGevonden.nl in beeld kwam.

Een van de grootste uitdagingen bij het maken van een blogwebsite is het vinden van een balans tussen esthetiek en functionaliteit. Bij Slowing Down wilden we een ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gemakkelijk te navigeren voor bezoekers en eenvoudig te beheren voor Myrthe. We hebben samengewerkt om een prachtige, responsieve en gebruiksvriendelijke WordPress-blog te ontwerpen en te bouwen, perfect afgestemd op haar wensen. Het resultaat is een prachtige site die bezoekers uitnodigt om te blijven, te verkennen en terug te komen voor meer.

Een belangrijk aspect van de site is de mogelijkheid voor Myrthe om zelf de blog bij te houden. Met het WordPress platform kan ze gemakkelijk nieuwe posts toevoegen, afbeeldingen uploaden en aanpassingen maken wanneer ze maar wil. Dit geeft haar volledige controle over haar content en stelt haar in staat om haar blog actueel en relevant te houden.

Om de visuele aantrekkingskracht van de site te verhogen, hebben we een Instagram-carrousel geïntegreerd die haar meest recente posts toont. Dit zorgt niet alleen voor een dynamisch en aantrekkelijk element op de site, maar bevordert ook haar aanwezigheid op social media.

Het eindproduct is een blogwebsite waar ze trots op is en die haar helpt om haar passie voor bewust leven te delen. Het was een waar genoegen om met haar samen te werken aan dit project en we kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van haar blog in de toekomst. Neem een kijkje op haar website!

Bent u ook op zoek naar een website of blog op maat? Neem contact met ons op bij SiteGevonden.nl. We helpen u graag bij het realiseren van uw online droom!

Blog website