Hosting en domeinnaam

Home > Hosting en domeinnaam

Hosting en domeinnaam voor een scherp tarief

De hosting en domeinnaam zijn een van de eerste stappen die geregeld moeten worden voordat een website live kan gaan. Als je bij ons een website laat maken, hoef je je geen zorgen te maken over de hosting en denkt er altijd een expert met je mee en die je helpt om de juiste keuzes te maken, zoals het kiezen van een geschikte domeinnaam.

Ook wanneer je al een domeinnaam en webhosting hebt maken wij graag een nieuwe website voor je. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op.

Webhosting en domeinnaam

Domeinnaam registratie

Kies je domeinnaam die bij het doel van de website past, of ga je juist voor een ludieke naam? Daar ben je helemaal vrij in. De meest voor de hand liggende domeinnamen zijn vaak al bezet, daarom is het soms even zoeken naar eentje die helemaal naar wens is.

Tips om de ideale domeinnaam te vinden

Voor meer uitleg hierover zie ons artikel:
Wat is een domeinnaam en hoe kies je de beste?

  • Hoe korter hoe beter
  • Zorg dat deze makkelijk te onthouden is
  • Gebruik brede zoekwoorden wanneer mogelijk
  • Vermijd vreemde topleveldomeinen – kies voor een .nl of .com

Domeinnaam kiezen

Heb je zelf al een domeinnaam
in gedachten?

Check meteen of deze vrij is:

Webhosting

Webhosting is waar alle data van een website veilig kan worden opgeslagen en razendsnel naar bezoekers kan worden gestuurd wanneer ze de website openen.

Host je website bij SiteGevonden.nl:

Wanneer je bij ons je website laat hosten profiteer je van de snelheid en betrouwbaarheid van professionele webhosting pakketten tegen de tarieven van een shared WordPress-hosting pakket.

Daarnaast staan wij dagelijks telefonisch en per email voor je klaar om vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen.

Persoonlijke ondersteuning

Volledige technische ontzorging

Standaard SSL versleuteling

High-performance servers

AVG-conform

Datacenters in Nederland

Kosten webhosting en domeinnaam

WordPress onderhoudspakketten voor kleine en grotere websites

Voor elk type ondernemer bieden wij een passend WordPress webhosting en onderhoudspakketten. Wij regelen indien gewenst alle technische zaken voor jouw website, inclusief hosting, domeinnaam en website-onderhoud. Waarmee kunnen we jou helpen? Bekijk de tarieven voor webhosting en onderhoud of neem contact op voor een passende offerte.