Webshop laten maken

Home > Webshop laten maken

Een webshop laten maken bij SiteGevonden

Wil jij een webshop laten maken die tot meer bestellingen leidt?

Wij maken professionele webshops die geoptimaliseerd zijn voor snelheid, conversie en gebruiksgemak. Dit zorgt namelijk voor langere bezoeken, meer terugkerende bezoekers en meer bestellingen. Wie bij ons een webshop laat maken profiteert bovendien altijd van de volgende voordelen:

Webshop laten maken

Mooie en snelle webwinkel

Gericht op SEO en conversie

Persoonlijk contact

Volledige ontzorging van A tot Z

Meer dan 15 jaar ervaring in (online) marketing

Responsive design

Klaar voor de toekomst

Gebruiks-vriendelijk WordPress platform

Onbeperkt zelf pagina’s toevoegen

Razendsnel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Met het WordPress CMS-systeem in combinatie met de WooCommerce webwinkel-module is het heel makkelijk om zelf je webshop bij te houden. Je kunt namelijk eenvoudig nieuwe producten toevoegen, kortingsbonnen aanmaken, bestellingen bekijken – alles werkt in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving. Wij zetten alles voor je klaar en geven je daarnaast uitleg over hoe het werkt. Uiteraard staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Heb je toch liever dat wij alles voor je bijhouden? Dan vind je verderop deze pagina meer informatie.

WooCommerce blokken
WooCommerce productbeschrijvingen
WooCommerce producten
WooCommerce instellingen

Nieuwe webshop, of bestaande webshop optimaliseren?

Of je nu een nieuwe webshop wilt laten bouwen, je huidige webshop wilt verbeteren of je bestaande website wilt uitbreiden met een webwinkel-gedeelte – wij regelen het graag voor je. Stuur geheel vrijblijvend een bericht met je vragen of wensen.

Wat kost een webshop?

Een professionele webshop hoeft niet duur te zijn. De kosten kunnen echter enorm variëren. Afhankelijk van bijvoorbeeld de complexiteit, eventuele extra functionaliteiten en de hoeveelheid maatwerk die benodigd is kan de prijs flink oplopen. Wij denken daarom graag met jou mee om te zorgen dat jouw return-on-investment de moeite waard is.

Zowel beginnende ondernemers als gevestigde bedrijven vinden bij ons de webshop die perfect bij hun bedrijf past dankzij de voordelige website-pakketten. Wij rekenen daarnaast een vast bedrag van €500 bovenop de pakketprijs voor het inrichten van een webwinkel. Zo krijg je bij SiteGevonden.nl dus al een professionele webshop vanaf €1399!

Alle belangrijke zaken standaard aan boord:

Naast de voordelen die iedere website van SiteGevonden.nl biedt, krijg je hiervoor alle basisfunctionaliteiten die een professionele webwinkel nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een beproefd winkelwagen-systeem en een veilige internetkassa.

Veilig betalen via bekende betalingsplatforms

Buckaroo

Cardgate

Mollie

Multisafepay

Ogone

Omnikassa

Sisow

IJzersterke techniek onder de motorkap

Ongelimiteerd aantal producten

Gemakkelijk beheer

Mooi, snel en gebruiksvriendelijk

Geoptimaliseerd voor conversie

SSL versleuteling

Responsive webshop – perfecte weergave op alle apparaten

Webshop laten onderhouden

Wil jij ook dat jouw webshop altijd soepel en efficiënt werkt, zonder er omkijken naar te hebben? Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij doorlopende operationele werkzaamheden zoals:

  • Het updaten van productpagina’s en prijzen aanpassen
  • Nieuwe producten toevoegen
  • Het verwijderen van niet-voorradige producten
  • De veiligheid van de webwinkel waarborgen
  • Het design en layout aanpassen
  • Foutoplossing en testen
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Nieuwsbrieven verzorgen
  • Online Marketing beheer
  • Social Media beheer
WordPress website onderhoud

Webshop optimaliseren

Haken er veel klanten af tijdens het bestelproces? Wij onderzoeken waarom en stellen het bij. Lees verder om te leren hoe we dat doen.

Gebruikerservaring

Een soepele en intuïtieve gebruikerservaring helpt om gebruikers langer op de website te houden en de kans op een bestelling te verhogen. Wij analyseren factoren als bijvoorbeeld de navigatie, layout en de optimalisatie voor verschillende apparaten.

Sales funnel optimaliseren

Een sales funnel of “customer journey” is de benaming voor het pad dat de bezoeker neemt vanaf de eerste kennismaking met jouw bedrijf tot aan de uiteindelijke verkoop. Niet iedereen die jouw bedrijf kent zal iets bij je kopen, daarom wordt de trechter steeds smaller. Wij onderzoeken daarom ieder stadium van de customer journey en stellen deze bij waar nodig.

Meten is weten

Door verschillende versies van dezelfde pagina aan bezoekers te tonen (zgn. A/B tests) kunnen we meten welke versie het beste presteert. Vervolgens gaan we met de beste versie verder. Op die manier finetunen we het gehele proces en volgen er meer bestellingen in jouw webshop!

Technische webshop-optimalisatie

Is jouw webshop traag, of ben je misschien ontevreden over de huidige layout of functionaliteiten? Stuur ons een bericht! Wij verzorgen WordPress webshop-optimalisatie zoals testen, foutoplossing en snelheidsoptimalisatie tot een complete restructurering van de de webwinkel.

Wil je meer uit je webshop halen?

Neem vrijblijvend contact op, wij geven je graag advies.

Voorbeelden van ons werk:

Onepage website voor een sportschool

Onepage website

Een mooie blog website over ‘slow living’

Blog website

Portfolio website voor business coach

coaching website

Wat wij nog meer doen

Productteksten schrijven

Goede (product)teksten zijn onmisbaar voor een professionele webwinkel. Goede teksten maken jouw webshop namelijk beter vindbaar in Google en zorgen ervoor dat de bezoeker antwoord vind op zijn vragen en tot actie wordt aangezet, zoals het doen van een aankoop op jouw website. Wij doen bovendien standaard een zoekwoordenonderzoek voor elke tekst die we schrijven, zo zorgen we ervoor dat jouw producten bij de belangrijkste zoektermen hoog in de resultaten prijken.

Design of huisstijl vernieuwen

Is het tijd voor vernieuwing van het uiterlijk van je webwinkel? Stuur ons een berichtje, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Dankzij korte lijntjes met onze grafische ontwerpers hebben we binnen een handomdraai een nieuw concept-ontwerp voor je klaarstaan, die jouw webshop er weer helemaal fris en modern uit laat zien.

Liever een website?

Bij ons kun je ook een website laten maken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.