Zoekmachine-optimalisatie

Home > Zoekmachine-optimalisatie

Trek meer bezoekers naar je website

Zoekmachine-optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat je website of webshop hoger gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Met meer dan 15 jaar ervaring in online vindbaarheid weten wij precies hoe we dit aanpakken.

Heb je bij ons een website laten maken, dan ben je verzekerd van een professionele website met een goede technische basis waarop jouw bedrijf nog jaren mee kan groeien! Wil je graag nog beter gevonden worden? Lees dan verder!

Met jouw website hoger in Google komen

Zo brengen we jouw website hoger in de zoekmachines

Voor nieuwe websites:

Onze websites worden standaard geleverd het SEO Fase 1 – Basis pakket, waarbij je de optie hebt om voor SEO Fase 2 – Zoekwoorden & Snelheid te kiezen.

Voor bestaande websites:

Heb je al een website, en wil je beter gevonden worden in Google, Bing en andere zoekmachines? Dan doen we eerst een check om te controleren of jouw website reeds een goede SEO basis heeft waarop we verder kunnen bouwen. Afhankelijk van de staat van de website doen wij een helder en onderbouwd advies of het verstandig is om op de bestaande website verder te bouwen, of dat een nieuwe website laten maken wellicht de betere optie is.

SEO Fase 1 – Basis

De fundering van je vindbaarheid – onmisbaar voor goede resultaten in de zoekmachines. Dit pakket zorgt voor optimale veiligheid, snelheid en structuur van je website. Zo heb je een solide basis waar je onbeperkt op verder kunt groeien. Al onze websites worden standaard geleverd met dit pakket. Wil jij dit ook? Neem dan contact op.

 • Supersnelle hosting
 • SSL-versleuteling
 • AVG-Proof: Servers in NL
 • WordPress CMS
 • Professioneel gecodeerd – korte laadtijden
 • SEO-geoptimaliseerde URL-structuur
 • Aanmaken en versturen van sitemap
 • Aanmelding bij Google Analytics – bekijk overal je bezoekersaantallen
 • Aanmelding bij Google Maps/Mijn Bedrijf, Google Search Console
SEO Fase 1: De basis voor hogere online vindbaarheid

SEO Fase 2 – Zoekwoorden & Snelheid

Wil je meer bezoekers naar je website, dan starten we SEO Fase 2. We bouwen verder aan de vindbaarheid van je website door het uitzoeken van de beste zoekwoorden en deze te implementeren op je website. Ook de laadtijden worden nog verder verbeterd in deze fase, zéker niet onbelangrijk.

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Zoekwoorden implementatie (URL, titels, tekst, media)
 • Interne linking optimaliseren
 • Verdere optimalisatie van de laadtijden
Zoekwoorden onderzoek

Combineer SEO Fase 2 met onze professionele SEO Teksten voor de best presterende webteksten.

SEO Fase 3 – Maatwerk

Vanaf hier wordt het meer maatwerk en geldt: “Content is King”. Door regelmatig nieuwe content te plaatsen in de vorm van bv. blogs, video’s en social media-posts worden meer bezoekers naar de website getrokken. Elk bedrijf en elke website vereist zijn eigen aanpak. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op en laten we binnenkort sparren over de mogelijkheden!

SEO Fase 1 en 2 zorgen ervoor dat de website zowel qua techniek als qua inhoud de best mogelijke fundering krijgt. Pas wanneer deze zaken op orde zijn haal je de maximale resultaten wanneer je in Fase 3 bijvoorbeeld blogs gaat schrijven of een betaalde advertentiecampagne start.

– Ramon Linssen, Online Marketeer bij SiteGevonden

Eenmalig jouw SEO boosten

SEO Teksten

Bij een goede website horen natuurlijk professionele en overtuigende teksten. Niet alleen om het verhaal en gevoel van jouw bedrijf over te brengen, maar ook om zoekmachines te voorzien van teksten waarop de website gevonden kan worden. Als ervaren schrijvers weten wij waar we rekening mee moeten houden bij het schrijven van teksten voor het web. Professioneel, conversiegericht en SEO-vriendelijk.

Snelheidsoptimalisatie – verbeter de laadtijden van je website om hoger in zoekmachines te komen

Eén van de belangrijkste factoren om hoger gevonden te worden in de zoekresultaten is de laadtijd van je website. Daarom is het uitermate belangrijk dat je website zo snel mogelijk is. Dat betekent korte server-reactietijden, een licht platform (WordPress), een licht thema, een juist-ingestelde caching-plugin en nog veel meer. Aan de hand van een check analyseren wij waar de knelpunten zitten en brengen we een advies uit.