Website onderhoud

Home > Website onderhoud

Nieuwe of bestaande WordPress website laten onderhouden

Wil je dat je website er altijd op zijn best voor staat maar heb je geen tijd of kennis voor het website onderhoud? Dan bieden wij het WordPress onderhoudspakket. Hierbij heb je nergens meer omkijken naar!

Klanten die door ons een nieuwe website laten maken profiteren kosteloos 1 maand van het WordPress onderhoudspakket!

WordPress onderhoudspakket

zelf je website onderhouden

Ons WordPress onderhoudspakket omvat alles wat er voor nodig is om jouw website snel, veilig en vindbaar te houden. Dit doen wij onder andere door:

Eén aanspreekpunt voor alles omtrent jouw website

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt, iemand die jouw bedrijf en bovenal jouw website goed kent. Jouw persoonlijke accountmanager met kennis van webdesign, SEO en marketing. We leven ons in in jouw bedrijf, en wij zijn trots op ons werk. Wanneer we jouw site verzorgen, willen wij natuurlijk het liefst dat de bezoekers blijven binnenstromen, van een goed gemaakte website genieten en vervolgens jou bellen om te bestellen! Daar genieten we echt van. Samen veroveren we het web! Ook voor (online) marketing-gerelateerde vragen denken we graag met je mee.

  • Telefonische ondersteuning tijdens kantoortijden
  • Email ondersteuning 24/7

Je website laten onderhouden is zo geregeld

Wil je je website door ons laten onderhouden? Wij maken het je zo makkelijk mogelijk. Lees hier hoe het in z’n werk gaat:

1. Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en geef ons door welke WordPress website je wilt laten onderhouden door ons. Dit kunnen zowel bestaande websites als nieuwe (door ons gebouwde) websites of WooCommerce webshops zijn.

2. Wij bekijken jouw website

Tijd voor een gezondheidscheck van je website! Wij doen een zorgvuldige analyse van je site zodat we een goed beeld krijgen van er voor nodig is om jouw WordPress website te onderhouden.

3. Samen bespreken we je wensen

We bespreken jouw wensen m.b.t. het onderhoud. Wellicht is ons tijdens de analyse iets opgevallen wat dringend aandacht nodig heeft, dit leggen we uit in dit gesprek.

4. We verhuizen de website naar onze server

We verhuizen de website naar onze razendsnelle en veilige server. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, en je bezoekers zullen niks merken.

5. We starten met het onderhoud

Binnen een week beginnen we met jouw website onderhouden. We lossen eventuele problemen die in het verleden zijn ontstaan vakkundig op, waarna we vervolgens doorlopend de vinger aan de pols houden.

6. Jouw website in goede handen

Je kunt je klanten ten alle tijden met een gerust hart naar je website verwijzen, deze staat er namelijk altijd tiptop bij. Heb je vervolgens vragen over je website, zoekmachines of (online) marketing? Bel of mail gerust, wij denken graag met je mee.

WordPress website onderhoud kosten

De kosten voor het website onderhoud variëren afhankelijk van de grootte en functionaliteiten van de site. Voor een vast bedrag regelen wij alles wat erbij komt kijken om jouw website perfect aan jouw klanten te kunnen tonen.

Webredactie

Wil je graag door ons wijzigingen laten doen of nieuwe content aan je site laten toevoegen? Koop dan een strippenkaart. Hiermee profiteer je niet alleen van een leuke korting, maar betaal je ook slechts per kwartier. Dit is voldoende tijd voor de meeste kleine wijzigingen. Wij geven van tevoren aan hoeveel tijd een wijziging gaat kosten. Je hoeft maar te mailen of bellen en vaak op dezelfde dag kun je al trots je nieuwe content gaan delen op je tijdlijn!

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.