Website laten maken

Home > Website laten maken

Professionele websites die goed gevonden worden

Wij maken professionele websites op maat die klaar zijn om te scoren in Google. Welk pakket je ook kiest, je krijgt altijd een sterke basis die klaar is voor hoge prestaties in de zoekresultaten!

Website laten maken die hoger in Google komt

Voorbeelden van ons werk:

Een onepage website voor een sportschool in Roermond

Onepage website

Een mooie blog website over ‘slow living’

Blog website

Een voorbeeld van de mogelijkheden

Voorbeeldwebsite mogelijkheden

Wil jij ook een website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op, wij geven je graag advies.

Onze werkwijze

Neem contact met ons op

Nadat wij van jou een bericht hebben ontvangen plannen we een gesprek om je wensen in kaart te brengen. Dit kan zowel telefonisch, online of op locatie. Samen stemmen we alle details af. We bekijken een aantal voorbeeldwebsites zodat jij kunt aangeven welk design jou het meest aanspreekt. Zo we weten hoe jouw site er ongeveer uit moet komen te zien.

Extra functies bespreken

Wil je graag een website met een reserveringssysteem? Geen probleem. Altijd je laatste Instagram posts op je homepage? Wij maken het graag voor je. De mogelijkheden zijn talloos, de kosten vaak verrassend laag – of jouw wens meer kost kunnen we meestal meteen vertellen tijdens het gesprek.

Je ontvangt een helder advies

Nadat we alle details hebben besproken krijg je van ons vaak de volgende dag al een passende offerte. Hierin bevestigen we jouw wensen wat betreft de inhoud en het design van de site. We brengen een onderbouwd advies uit zodat je een goed beeld hebt van hoe de bouw van jouw website eruit ziet.

Teksten, foto’s en huisstijl aanleveren

Ziet alles er goed uit en kunnen we jouw website gaan bouwen? Dan ontvangen we van jou graag de teksten, foto’s en je logo/huisstijl-bestanden. Mocht je hier nog niet over beschikken, geen punt. We kunnen desgewenst helpen met deze onderdelen.

Supersnel ontvangen of volledig op maat

Afhankelijk van welk pakket jij kiest, gaan wij meteen aan de slag met het bouwen van de site, óf volgt er nog een gesprek waarin we samen helder krijgen hoe wij het website ontwerp volledig gaan laten aansluiten op jouw huisstijl en imago. Tijdens het bouwen van de website houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Live!

Uiterlijk op de afgesproken datum tonen wij een eerste concept-ontwerp, je kunt dan aangeven of er nog dingen anders moeten. Deze wijzigingen voeren wij door en dan volgt de definitieve oplevering. Je site staat dan live! Ben je toch nog iets vergeten? Geen paniek – dit kan achteraf altijd nog toegevoegd worden.

Zelf pagina’s toevoegen

Nadat jouw nieuwe site is opgeleverd kun je met het WordPress CMS eenvoudig zelf pagina’s toevoegen en vullen. Jouw nieuwe site groeit dus ongehinderd met je mee. Hier kunnen we je uiteraard mee op weg helpen. Heb je liever dat wij dit voor je doen? Daarvoor hebben we de wijzigingen-strippenkaart waarmee je door ons voordelig nieuwe inhoud aan je website kunt laten toevoegen.

Domein, hosting en onderhoud

Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand je website laten onderhouden. Je website wordt dan door ons gehost en wij regelen je domeinnaam, updates en zorgen ervoor dat alles werkt. Zo heb je geen omkijken naar de techniek en de voordelen van één factuur en één vast aanspreekpunt. Heb je liever zelf de volledige regie? Geen probleem! We bieden verschillende passende onderhoudspakketten. Bekijk voor meer informatie onze pagina: website onderhoud.

Begeleiding van A tot Z

Wij helpen je graag met alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe website te laten bouwen, je hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Vanuit daar bespreken we samen je wensen. Eventueel verzorgen we naar wens aanvullende diensten als zoekmachine-optimalisatie (SEO), online advertising zoals Google Ads, het ontwerpen van logo’s en huisstijl, webteksten schrijven, social media beheer en meer.

Wij zijn SiteGevonden.nl – een modern webdesign bureau nabij Roermond, Midden-Limburg.
Bij ons kun je al vanaf €899 een professionele website laten maken.
Wij begeleiden je van A tot Z en maken heldere afspraken.

Wil je ook een website laten maken? Met meer dan 15 jaar ervaring in
webdesign, online marketing en SEO weten wij namelijk precies wat er voor nodig is
om jouw bedrijf online te laten slagen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele speciale functionaliteiten duurt het ongeveer tussen de 2 en 12 weken voordat de website wordt opgeleverd. Daarna volgt een eventuele revisieronde welke gemiddeld 1 á 2 weken duurt.

Wat hebben jullie nodig om aan de website te kunnen beginnen?

Het enige wat je in principe nodig hebt is het idee, of wat je wilt bereiken met de website. Tijdens een persoonlijk gesprek helpen we je graag om dit te vertalen naar een website-design. Het kan ook veel sneller – wanneer je al een logo en/of huisstijl hebt, evenals teksten en foto’s en/of illustraties, dan hoef je alleen nog maar een ontwerp te kiezen en wij kunnen aan de slag. Wanneer je kiest voor het Maatwerk pakket zullen er meerdere gespreksrondes plaatsvinden en kunnen we naar wens alle details bespreken.

Ik zie aanbieders waarbij je websites gratis kunt maken, waarom zou ik hier niet voor kiezen?

Bij dit soort aanbieders is het namelijk veel moeilijker om een goede reputatie te bouwen op je website, waardoor je vaak niet of nauwelijks vindbaar bent in de zoekmachines. Door langzame laadtijden, niet-optimale URLs (jouwsite.aanbieder.nl), beperkingen in design, functionaliteiten en zoekmachine-optimalisatiemogelijkheden zul je uiteindelijk merken dat je in de praktijk veel tijd en energie steekt in een website die nooit optimaal gevonden zal worden, niet doet wat jij wil of zelfs kapot gaat – waarschijnlijk is dit niet iets waar je jouw online reputatie op wilt stoelen.

Wanneer je kiest om door ons een website te laten maken, ben je zelf 100% eigenaar van je website en kun je dankzij de technisch sterke basis er gerust van zijn dat de website altijd met je mee kan groeien, zonder (plotselinge) beperkingen in design, vindbaarheid en zónder onvoorziene kosten in de toekomst. Dankzij het open-source WordPress platform ben je niet afhankelijk van één partij. Open source betekent dat de programmeercode van WordPress geen eigenaar heeft, maar gemeenschappelijk wordt onderhouden door specialisten over de hele wereld. Zo blijft jouw website altijd functioneren, ben je flexibel om te gaan en staan waar je wilt met je website en krijg je automatisch toegang tot de nieuwste basisfunctionaliteiten en beveiligingsupdates.