Website laten maken

Home > Website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die alles rondom je website regelt? Dan ben je bij SiteGevonden aan het goede adres! Van domein en hosting tot website ontwerp, onderhoud en hoger in de zoekmachines komen: Wij helpen je graag om je doelen te behalen.

Website laten maken die hoger in Google komt

Ideaal voor ZZP en MKB

Wij gebruiken o.a. het WordPress platform, en om goede redenen! WordPress heeft géén licentiekosten en blinkt daarnaast uit door zijn schaalbaarheid, zoekmachine-vriendelijkheid en gebruiksgemak. Een WordPress website is daarom ideaal voor zowel de startende zelfstandige als voor MKB-bedrijven die graag volledige controle willen over hun website, zonder daarbij concessies te hoeven doen op het gebied van prestaties en zoekmachine-vriendelijkheid.

Waarom door ons een website laten maken?

Mooie en snelle site

Gericht op SEO en conversie

Meer dan 15 jaar ervaring in webdesign

Geoptimaliseerd voor alle apparaten

Gebruiks-vriendelijk WordPress platform

Onbeperkt pagina’s toevoegen

Wij regelen alles:

Domein en hosting

Ieder design is mogelijk

Mooi op pc, tablet en mobiel

Koppelingen met social media

Teksten en (stock-)foto’s

Contactformulieren

Extra functies als kalender

Zoekmachine-optimalisatie

Beveiliging

Webshop

iDeal, Paypal-koppelingen etc.

Conversie-optimalisatie

Koppeling met andere systemen

Persoonlijk contact en nazorg

Updates en onderhoud

Uitleg en instructies

Logo- en huisstijl ontwerp

Online marketing

Wat kost een website?

De kosten voor het laten maken van een website kunnen behoorlijk variëren. Elke site is maatwerk, dit maakt het lastig om een schatting te geven van de exacte prijs. Om toch een beeld te geven vind je hier een indicatie van onze prijzen. Let op, deze prijzen zijn exclusief BTW.

Kies een ontwerp, lever de tekst en foto’s aan en wij bouwen een professioneel gemaakte website:

Start

€ 595


Volledig nieuw ontwerp

1 pagina gevuld

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfotos

Social Media koppelingen

Contactformulier

Aanmeldingen Google

Bezoekersaantallen meten

Incl. 1 maand gratis ondersteuning

Groei

€ 895


Volledig nieuw ontwerp

5 pagina’s gevuld

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfotos

Social Media koppelingen

Contactformulier

Aanmeldingen Google

Bezoekersaantallen meten

Incl. 1 maand gratis ondersteuning

Professional

€ 1295


Volledig nieuw ontwerp

10 pagina’s gevuld

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfotos

Social Media koppelingen

Contactformulier

Aanmeldingen Google

Bezoekersaantallen meten

Slider op homepagina voor onvergetelijke eerste indruk

Incl. 1 maand gratis ondersteuning

Webshops

€ 1895


Alles van voorgaande pakket

Zelf eenvoudig producten toevoegen

WordPress CMS

WooCommerce

Betaalmogelijkheden iDeal, PayPal en meer

Bezoekersaantallen meten

Incl. 1 maand gratis ondersteuning

Kosten webhosting en onderhoud

Volledige ontzorging, of liever alleen hosting?

Voor elk type ondernemer bieden wij een passend WordPress webhosting pakket – met of zonder onderhoud. Wil je alleen hosting? Geen probleem! Wil je nergens omkijken naar hebben, kies dan voor het Volledige Ontzorging pakket. met dit Managed WordPress pakket regelen wij alle technische zaken rondom jouw website, inclusief hosting en domeinnaam.

Hosting & Email

Razendsnelle hosting inclusief 3 email-adressen, domeinnaam en SSL vanaf:

€ 15

per maand

De basics voor een professionele website:


Supersnelle hosting

Server firewall

Continue malware scans

Jaarlijkse domeinnaam verlenging

SSL-versleuteling (slotje in adresbalk)

Tot 3 emailadressen

Volledige Ontzorging

Volledige technische ontzorging met dit Managed WordPress pakket vanaf:

€ 25

per maand

Alles van het Hosting & Email-pakket, met daarbij:


Persoonlijk contactpersoon die al jouw vragen beantwoordt

Maandelijkse thema / plugin updates

Telefonische / email-ondersteuning

Gratis probleemondersteuning

Spambeveiliging

Tot 5 emailadressen

Volledige Ontzorging + SEO

Volledige ontzorging incl. technische SEO vanaf:

€ 39

per maand

Alles van de voorgaande pakketten, met daarbij:


Maandelijkse website-controle & optimalisaties

Google Search Console volledig onderhouden door ons

Inzicht in zoekwoordenprestatie

Controle op dode links, 404 pagina’s

Indexerings-optimalisaties

Maandelijkse snelheidsoptimalisatie

Tot 10 emailadressen

Wil jij ook een professionele website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op, wij geven je graag advies.

Voorbeelden van ons werk:

Onepage website voor een sportschool

Onepage website

Een mooie blog website over ‘slow living’

Blog website

Portfolio website voor business coach

coaching website

Onze werkwijze

Neem contact met ons op

Nadat wij van jou een bericht hebben ontvangen plannen we een gesprek om je wensen in kaart te brengen. Dit kan zowel telefonisch, online of op locatie. Samen stemmen we alle details af. We bekijken een aantal voorbeeldwebsites zodat jij kunt aangeven welk design jou het meest aanspreekt. Zo we weten hoe jouw site er ongeveer uit moet komen te zien.

Extra functies bespreken

Wil je graag een website met een reserveringssysteem? Geen probleem. Altijd je laatste Instagram posts op je homepage? Wij maken het graag voor je. De mogelijkheden zijn talloos, de kosten vaak verrassend laag – of jouw wens meer kost kunnen we meestal meteen vertellen tijdens het gesprek.

Je ontvangt een helder advies

Nadat we alle details hebben besproken krijg je van ons vaak de volgende dag al een passende offerte. Hierin bevestigen we jouw wensen wat betreft de inhoud en het design van de site. We brengen een onderbouwd advies uit zodat je een goed beeld hebt van hoe de bouw van jouw website eruit ziet.

Teksten, foto’s en huisstijl aanleveren

Ziet alles er goed uit en kunnen we jouw website gaan bouwen? Dan ontvangen we van jou graag de teksten, foto’s en je logo/huisstijl-bestanden. Mocht je hier nog niet over beschikken, geen punt. We kunnen desgewenst helpen met deze onderdelen.

Supersnel ontvangen of volledig op maat

Afhankelijk van welk pakket jij kiest, gaan wij meteen aan de slag met het bouwen van de site, óf volgt er nog een gesprek waarin we samen helder krijgen hoe wij het website ontwerp volledig gaan laten aansluiten op jouw huisstijl en imago. Tijdens het bouwen van de website houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Live!

Uiterlijk op de afgesproken datum tonen wij een eerste concept-ontwerp, je kunt dan aangeven of er nog dingen anders moeten. Deze wijzigingen voeren wij door en dan volgt de definitieve oplevering. Je site staat dan live! Ben je toch nog iets vergeten? Geen paniek – dit kan achteraf altijd nog toegevoegd worden.

Zelf pagina’s toevoegen

Nadat jouw nieuwe site is opgeleverd kun je met het WordPress CMS eenvoudig zelf pagina’s toevoegen en vullen. Jouw nieuwe site groeit dus ongehinderd met je mee. Hier kunnen we je uiteraard mee op weg helpen. Heb je liever dat wij dit voor je doen? Daarvoor hebben we de wijzigingen-strippenkaart waarmee je door ons voordelig nieuwe inhoud aan je website kunt laten toevoegen.

Domein, hosting en onderhoud

Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand je website laten onderhouden. Je website wordt dan door ons gehost en wij regelen je domeinnaam, updates en zorgen ervoor dat alles werkt. Zo heb je geen omkijken naar de techniek en de voordelen van één factuur en één vast aanspreekpunt. Heb je liever zelf de volledige regie? Geen probleem! We bieden verschillende passende onderhoudspakketten.

Begeleiding van A tot Z

Wij helpen je graag met alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe website te laten bouwen, je hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Vanuit daar bespreken we samen je wensen. Eventueel verzorgen we naar wens aanvullende diensten als zoekmachine-optimalisatie (SEO), online advertising zoals Google Ads, het ontwerpen van logo’s en huisstijl, webteksten schrijven, social media beheer en meer.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele speciale functionaliteiten duurt het ongeveer tussen de 2 en 12 weken voordat de website wordt opgeleverd. Daarna volgt een eventuele revisieronde welke gemiddeld 1 á 2 weken duurt.

Wat hebben jullie nodig om aan de website te kunnen beginnen?

Het enige wat je in principe nodig hebt is het idee, of wat je wilt bereiken met de website. Tijdens een persoonlijk gesprek helpen we je graag om dit te vertalen naar een website-design. Het kan ook veel sneller – wanneer je al een logo en/of huisstijl hebt, evenals teksten en foto’s en/of illustraties, dan hoef je alleen nog maar een ontwerp te kiezen en wij kunnen aan de slag. Wanneer je kiest voor het Maatwerk pakket zullen er meerdere gespreksrondes plaatsvinden en kunnen we naar wens alle details bespreken.

Ik zie aanbieders waarbij je websites gratis kunt maken, waarom zou ik hier niet voor kiezen?

Bij dit soort aanbieders is het namelijk veel moeilijker om een goede reputatie te bouwen op je website, waardoor je vaak niet of nauwelijks vindbaar bent in de zoekmachines. Door langzame laadtijden, niet-optimale URLs (jouwsite.aanbieder.nl), beperkingen in design, functionaliteiten en zoekmachine-optimalisatiemogelijkheden zul je uiteindelijk merken dat je in de praktijk veel tijd en energie steekt in een website die nooit optimaal gevonden zal worden, niet doet wat jij wil of zelfs kapot gaat – waarschijnlijk is dit niet iets waar je jouw online reputatie op wilt stoelen.

Wanneer je kiest om door ons een website te laten maken, ben je zelf 100% eigenaar van je website en kun je dankzij de technisch sterke basis er gerust van zijn dat de website altijd met je mee kan groeien, zonder (plotselinge) beperkingen in design, vindbaarheid en zónder onvoorziene kosten in de toekomst. Dankzij het open-source WordPress platform ben je niet afhankelijk van één partij. Open source betekent dat de programmeercode van WordPress geen eigenaar heeft, maar gemeenschappelijk wordt onderhouden door specialisten over de hele wereld. Zo blijft jouw website altijd functioneren, ben je flexibel om te gaan en staan waar je wilt met je website en krijg je automatisch toegang tot de nieuwste basisfunctionaliteiten en beveiligingsupdates.